Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Candice Accola

KEZDETEK

Candice Accola 1987. május 13-án született Orlandoban, Florida államban. Édesapja, Kevin szívsebészként dolgozik, míg édesanyja háztartásbeli. A szülei aktívan politizáltak. Egy öccse van. Már gyermekkorában érdekelte a színészet. San Franciscoban talált egy akadémiát, majd a középiskolás évei közepén úgy döntött, hogy Los Angelesbe költözik. A középiskolát 2005-ben fejezte be.

KARRIER

A költözést követően alig telt el hat hónap, és aláírta az első lemezszerződését.

2007-ben kapta elsõ szerepét a Pirate Camp címû filmben, és ez be is indította a karrierjét. Még ebben az évben kiválasztották egy epizódszerepre a "How I Meet Your Mother" címû sorozatban, illetve feltûnhetett az Oscar nyertes JUNO címû alkotásban is egy rövid ideig. Újabb két szerep követte az elõzõket. Brittany Snow oldalán játszotta Melody szerepét az On The Doll filmben, majd ezt követte az X's & O's kicsi szerepe. Jelenleg csak úgy tartják számon, mint "DeadGirl"-t, mert ebben a filmben már fõszerepet játszott.

2009-ben beválogatták a nagysikerû The Vampire Diaries sorozatba, õ játssza Caroline Forbes szerepét. A második évadtól a karaktere az egyik kulcsszereplője a sorozatnak. 2010-ben ő alakította Sophiat a Kingshighway című filmben és feltűnt a Drop Dead Diva című sorozat egyik epizódjában is. A The Truth About Angels című drámában Caitlin Stonet alakítja, míg a Complicity című filmben, a Hellcats sorozatban feltűnt Heather Hemmens oldalán játszik főszerepet.

MAGÁNÉLET

Állítólag 2009-ben rövid kapcsolatba bonyolódott Tyler Shileds fotóssal, majd 2010-ben felröppentek a pletykák, miszerint összejött Steven R. McQueen színésszel, akivel együtt játsszanak a The Vampire Diaries sorozatban.  Imád vásárolgatni, és jó barátságot kötött a sorozatbeli kolleganõjével, Nina Dobrev-el. Szabadidejében sokat énekel, és próbálja a zenei karrierjét is sikerre vinni. 2010-ben egy barátja megbetegedett (lyme kór), aminek hatására Candice lelkes kampányba fogott, hogy felhívja a betegség veszélyeire a figyelmet.

ÉRDEKESSÉGEK

- Imádja a The Pixies nevű együttest
- Kedvenc tv sorozatai a Dexter, a Nurse Jackie és a The Soup
- Példaképe Amy Adams

 


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.