Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zendaya Coleman

Zendaya Coleman amerikai színésznő. Főszerepet játszik a Disney legújabb sikersorozatában a "Shake It Up!"-ban. Még csak 13 éves, de már olyan nagy sztárokkal dolgozott együtt, mint a szintén Disney Channel sztár, Selena Gomez.

Teljes neve: Zendaya Coleman. Beceneve: Zee,Z. Született 1996.szeptember 1 Oakland,Kalifornia,Amerika. Magassága 163 cm. Eredetí hajszíne barna,szeme színe barna. Csillagjegye:szűz.

Életrajza:

Biográfia:

Zendaya Coleman amerikai színésznő. 1996. szeptember 1-jén született Oaklandben, Kaliforniában. Zendaya a kaliforniai Shakespeare Színház közelében nőtt fel, ahol édesanyja dolgozott jegyeladóként. Zendaya, melynek jelentése "köszönetet adni" Shonaiul (Egy Bantu nyelv, melyet a Zimbabwe-i emberek beszélnek) divatmodell volt a Macy, Mervyns és Old Navy-nál. Ezen kívül táncos volt egy Sears reklámban, amelyben a Disney Channel sztár, Selena Gomez is feltűnt.

Miközben a színház zeneiskolai programjában tanult, majd fellépett hangversenyeken Zendaya segített az anyukájának jegyeket eladni a színházban. Az Oakland School for The Arts-ba járt, amikor szerepelt az "Once on This Island"-ben a Berkley Playhouse-nál ahol Little Til Moune-t alakította. Szintén színészkedett a CalShakes Conservatory programnál az American Conservatory színházban, valamint több olyan színpadi produkcióban is szerepelt, mint a "Richard III," "Twelfth Night," vagy az "As You Like It".

Zendaya jelenleg családjával és kutyájával, Midnighttal él Los Angelesben. Érdeklődési köréhez tartozik az éneklés, táncolás és a ruhatervezés is.

Érdekességek:

- Zendaya vegetáriánus, éppúgy, mint sorozatbeli karaktere, Rocky is
- A Shake it Up!-ban eredetileg Cece szerepére jelentkezett
- Nagyon jó barátnők Bella Thorne-al
- Főszereplője volt egy zenei videónak, melyben Katy Perry "Hot 'n' Cold"-ját dolgozták fel
- Kutyája, Midnight fajtája óriás schnauzer, nevének jelentése pedig "Éjfél"
- Egy interjúban azt nyilatkozna, hogy szívesen indítana zenei karriert is.
- Több Nickelodeonos iCarly reklámban is szerepelt
- 2 évig hawaii hula táncot tanult


 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

5700 gyula

(majlát düra, 2012.08.20 15:25)